Meistä

Olemme uuden sukupolven autokoulu, joka haluaa muuttaa maailmaa ajolupa kerrallaan! Yrityksemme kouluttaa tiedostavia kuljettajia, joille yksityisautoilu merkitsee muutakin kuin vapautta liikkua.

Panostamme kaikessa opetuksessamme ympäristötietoiseen, turvalliseen ja taloudelliseen ajotapaan. Niin oma, kuin muiden turvallisuus ovat opetuksemme keskeisimpiä elementtejä. Unelmanamme on kannustaa ihmisiä opettelemaan heti ensimmäisistä tunneista alkaen, kuinka omalla ajotavalla ja valinnoilla voi tehdä hyvää sekä ympäristölle että omalle kukkarolle.

Parasta työssämme ovat kuitenkin ihmiset, joten asiakaslähtöinen palvelumme räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Tulit sitten aivan ensimmäistä kertaa rattiin tai vahvistamaan osaamistasi ajotauon jälkeen! Taitavat ja työstään innostuneet ajo-opettajamme ovat pitkälle koulutettuja ja kehittävät omaa osaamistaan herkeämättä. Hyvinvoivien työntekijöittemme pilke silmäkulmassa näkyy ja kuuluu opetuksessa!                                                             

Opetusajoneuvoina meillä on uuden sukupolven täyssähköautot, ja -skootterit. Perinteisiä, manuaalivaihteisia ajoneuvojakin vielä käytämme ennen odotetun lakiuudistuksen valmistumista. Ajoneuvojen valinnoissa pyrimme tekemään eettisesti kestäviä hankintapäätöksiä. Meille tärkeitä arvoja ovat lähituotanto, kotimaisuus ja uusiutuva energia. Palvelumme pyrkii mahdollisimman vähäiseen hiilijalanjäljen jättämiseen koko palvelunketjun lävitse. Yhteistyö alan koulutusyhteisöjen kanssa on tiivistä ja saumatonta. Tarjoamme myös opiskelijoille harjoittelupaikkoja ajan hermolla olevassa yrityksessämme.

Valinnoillamme olemme kannustamassa uusia ja kokeneempiakin kuljettajia tarttumaan mahdollisuuksiin käyttää uusiutuvaa energiaa ja tulevaisuuden teknologiaa.

Me Futura Driversilla haluamme olla edelläkävijöinä siirtymässä kohti päästötöntä ajamista!

Ilmoittaudu kurssille

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information